Meet en Regel Services

Projecten

M.& R.S. is al vanaf 1985 betrokken bij projecten in de zware chemische industrie. Een ruime praktijk ervaring staat dus ook ter beschikking van ons.

Een kleine greep uit de diversiteit van projecten alwaar M.& R.S. de laatste jaren bij betrokken is geweest in het kader van commissioning is:

  • Het AteQs 21 project waarbij TechnoQ, op het terrein van DOW chemicals in Terneuzen, atex inspecties verrichte.
  • HVC afval verbranding Dordrecht 5e productie lijn waar M.& R.S. in opdracht van Imtech, de commissioning verzorgde over de electrische en instrumentatie werkzaamheden.
  • Compressie station Wijngaarden van de Nederlandse Gasunie waarbij zorg gedragen werd over de FAT van, en in bedrijf stelling van de besturingssoftware op het hoofdkantoor te Groningen en op locatie te Wijngaarden.
  • Het renovatie project “Uitbreiding N-57” van Rijkswaterstaat alwaar M.& R.S. zorg droeg voor in bedrijf stelling en commissioning van de diverse installaties op de diverse kunstwerken en in het aquaduct van middelburg. Ook was M.& R.S. betrokken bij een stuk opleiding en training van diverse functionarissen van Rijkswaterstaat en van de veiligheidsregio zeeland.
  • Op het project Crommelijn (spoortunnel Delft) volbrengt M.& R.S. de testfase (met test opstelling) van het besturingssysteem en de hardware van de diverse deelsystemen.
  • Bij het Tiger project op de tweede maasvlakte M.& R.S. betrokken, namens zijn opdrachtgever Imtech, bij het afhandelen van diverse Fat’s (Factory Acceptance Test) en het controleren en of corrigeren van diverse protocollen en procedures.