mnrs

Privacybeleid

Dit Privacybeleid verklaart de verzameling, het gebruik en de openbaarmaking van persoonlijke informatie via onze website.

“Persoonlijke Informatie”: informatie die het mogelijk maakt voor een partij om contact met u op te nemen, met inbegrip van, bijvoorbeeld, uw volledige naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Verstrekte informatie.

Wij verzamelen persoonlijke informatie over u wanneer u informatie via ons verstrekt of aanvraagt (via deze website of anderszins).

Wij gebruiken de door u verstrekte informatie om de door u aangevraagde e-mails te versturen, en voor administratieve doeleinden (om u bijvoorbeeld te informeren over wijzigingen in dit Privacybeleid).

In de e-mails die we u sturen, bieden wij de mogelijkheid om toekomstige e-mails op te zeggen.

Wanneer u uw e-mailadres invult als onderdeel van de aanmelding voor de Vacature Alert, gebruiken we dit adres voor geen ander doel dan het e-mailen van de door u gevraagde vacature alerts. Uw e-mailadres wordt van onze database gewist wanneer u zich uitschrijft of wanneer u de Vacature Alert verwijdert. Informatie Browsen.

Wanneer u de mnrs-website gebruikt, kunnen onze servers (die kunnen worden gehost door een derde dienstverlener) indirect en automatisch gegevens verzamelen (bijvoorbeeld via het gebruik van uw “IP-adres”) over uw activiteiten tijdens het bezoek aan de site, inclusief de webpagina’s die u bekijkt en de aantal keren dat u ze bekijkt en informatie over de browser die u gebruikt.

We verbinden geen informatie over het browsen aan de Persoonlijke Gegevens die u aan ons verstrekt; we gebruiken deze browse-informatie om de aspecten van uw zoekervaringen te verpersoonlijken (door u bijvoorbeeld in staat te stellen om uw zoeklocatie op uw PC op te slaan) en voor interne doeleinden zoals het helpen begrijpen hoe de site wordt gebruikt en hoe we deze kunnen verbeteren, en voor systeembeheer doeleinden.

Een IP-adres is een nummer dat automatisch aan uw computer wordt toegekend wanneer u het Internet gebruikt.

In sommige gevallen blijft uw IP-adres hetzelfde bij iedere browsersessie; maar als u gebruik maakt van een ‘consumer Internet access provider’, zal uw IP-adres waarschijnlijk per sessie verschillen.

Openbaarmaking van Persoonlijke Gegevens. Hoewel we geaggregeerde informatie over het gebruik van onze site kunnen openbaar maken, zal die informatie nooit Persoonlijke Gegevens bevatten.

We maken geen Persoonlijke Gegevens openbaar aan derden in de normale bedrijfsgang.

Onder bepaalde omstandigheden echter, kunnen wij juridisch worden verplicht tot het verstrekken van informatie aan de overheid of andere derde partijen, en indien mnrs een deel gaat uitmaken van een andere organisatie, zal die organisatie gaan beschikken over de persoonlijke gegevens die zijn verzameld door mnrs en het zal de rechten en verplichtingen overnemen met betrekking tot uw Persoonlijke Gegevens, zoals beschreven in dit Privacybeleid. Veiligheid.

mnrs heeft standaard maatregelen van de bedrijfstak ingevoerd en volgt deze om zich te beschermen tegen onbevoegde toegang tot en onwettige onderschepping of verwerking van Persoonlijke Gegevens. Er is echter geen enkele internetsite die veiligheidsrisico’s volledig kan elimineren.