Meet en Regel Services

Route

Vanuit Rotterdam:

Als u op de A15 rotterdam zuid rijdt, neem dan bij het Vaanplein (Barendrecht) de afslag richting Zierikzee A29. Vervolgens gaat u de Heinenoord tunnel door en bij het Hellegatsplein (hollandsdiep) neemt u de afslag richting Zierikzee / Middelharnis. Bij de eerste stoplichten gaat u linksaf en blijft de weg volgen. Daarna neemt u de tweede weg links en bij het gemeentebord blijft u links aanhouden.

 

Vanuit Antwerpen:

Vanaf de ring van Antwerpen volgt u de borden richting Bergen op Zoom. Deze leiden u over de A12, de A4 en de A58. Bij Bergen op Zoom blijft u de A58 en de A17 volgen richting Rotterdam. U vervolgt met de afslag richting Zierikzee en komt dan op de A59 terecht. Op het verkeersplein” Hellegatsplein” (hollandsdiep) neemt u de afslag richting Zierikzee / Middelharnis. Bij de eerste stoplichten gaat u linksaf en blijft de weg volgen. Daarna neemt u de tweede weg links en bij het gemeentebord blijft u links aanhouden.

 

Vanuit Vlissingen / Goes:

Vanuit Walcheren en Zeeuws Vlaanderen neemt u bij Goes de afslag richting Zierikzee. U bevindt zich dan op de provinciale weg N256 en wordt u over de zeelandbrug geleid. Na de Zeelandbrug gaat u bij de tweede stoplichten (bij Zierikzee) rechtsaf richting Rotterdam. U begeeft zich dan op de N59 die u onder anderen langs Bruinisse voert. Na het grevelingenmeer neemt u de afslag “Oude Tonge / Middelharnis” en komt u op de N215, waarna u na 500 meter direct rechtsaf gaat. Deze weg voert u door het plaatsje Oude Tonge. Bij de eerste afslag Achthuizen gaat u rechtsaf en vervolgens bij het gemeentebord blijft u links aanhouden.